0709-150 500 info@cateringteamet.se
Välj en sida

Svenska bufféer lyx

Överflöd

 Kallrökt lax med riven prästost och citrondillsås

Pilgrimsmussla med bacon och marinerad champinjon

Kanape med Gubbröra med picklad rödlök

Blomkålspannacotta serverat med med löjrom,citron och fänkål

Serranostrutar fyllda med chili, honung och valnötter

Grön sparrissallad med tomat, gurka, champinjoner, dill, och citronvinägrett. En frisk, syrlig och krispig sallad

Kalvrostbiff med vitlöksfrästa kantareller

Madeirasås

Hasselbackspotatis

Glaserade minimorötter& Haricotsverts

Kuvertbröd,vispatsmör

Pris inkl. moms: 425.00 kr/port

Grannlåt på bufféen

Kronärtskocksbotten med tryffelmajonäs,handskalde räkor,dill

Röding tartar med laxromsås

Hummer och vaktelägg

Löjrom med blinis,smetana,rödlök,creme-fraiche,dill

Anklevertart med portvinsgele

Plocksallad med marinerade färska champinjoner med vitlök,lime &rostade Cashewnötter

Marinerade färska championer med vitlök och lime

Svensk getost med rödbeta och honungsdressing

Carpaccio på gödkalv med coctailtomat, ruccola, rostade pinjenötter & parmesankräm

Sallad på stekt kantarell, tunnt skivad fänkål & broccoli

Örtstekt älgfilé med svartvinbärssås och glaserade rotfrukter

Västerbottengratineradpotatisgratäng med Karl-Johansvamp och jordärtsskockor

Hjortronmousse med Kanderade nötter

Pris inkl. moms: 695.00 kr/port

Vräkiga Per

Västkustsallad med krabba,räkor,sparris,ärtor,krispig sallad på en bäddd av Rhode Island

Lagrad matjessill,hackat ägg, gräslök, färskpotatis & brynt smör

Rökt laxrulle fylld med basilikafärskost

Kantarellomelett

Viltpaté med minigurka på mörkt bröd

Babyspenatsallad med getost, parmaskinka, sparris och tomater

Helstekt örtkryddad Angusbiffrad med dijon- och kapriscrême

Parmesanostdoftande tomat & kronärtskocksallad

Gourmepotatis med citron & vitlök

Briochebröd med Apenzellerröra

Konjaks marinerade Fikon med Thaitivaniljgrädde

Pris inkl. moms: 425.00 kr/port

Extravagans

Kallrökt laxroulad fylld med krabbmousse

Råraka på mandelpotatis,rödlök, löjrom och syrad grädde

Ankleverparfait, brioche, champagnegelé

Rostade pinjenötter, soltorkade tomater & marinerade kronärtskockor på romansalladsbädd

Inkokt lax med tryffelhollandaise,sparris

Sallad på rostade betor, sparris, hyvlad fänkål, frön, Parmesanmousse

Chévrepaj toppad med honungsrostade valnötter, fikonmarmelad

Örtgrillad Oxfile,murkelsås, Vitlök & Pestogillade grönsaker

Potatisgratäng med Vittvin,Gorgonzola & Hasselnötter

Whiskymarinerad västerbottenost med syltade Hjortron,Tunnbrödschips

Créme Brulée med Lime & Ingefära

Pris inkl. moms: 525.00 kr/port

Tips för catering

Beställ catering här!

Catering Teamet

Ranhammarsvägen 15, 168 67 Bromma

Telefon: 08-704 24 40
Mobil: 0709-15 05 00

E-post: info@cateringteamet.se

Måndag – fredag: 08:00 – 20:00
Lördag: 12:00 – 20:00